VIKTIGT UPPROP FRÅN VidDinSida! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💪💪❤️❤️❤️❤️❤️

Som alla förmodligen vet och har sett här i vår grupp på FaceBook, hade Jeanette och Jejja ett möte med Stockholmstad i mitten av juni -2017, ang lokaler -för att kunna trygga och säkra upp en mat och vilostund,för våra äldre hemlösa pensionärer.
Vi önskade Oss inte mycket -mer än rinnande vatten – värme och ett par väggar.

Vi har fortfarande dörrarna öppna mot StockholmsStad  – men nu tänkte Vi önska hjälp från Er också -våra vänner- att söka med ljus och lykta efter en lokal!
Vi ber därför ödmjukast om Er hjälp!
Några viktiga saker att tänka på:

Nummer Ett: Lokalen måste ligga lättillgänglig för våra äldre. Nära kommunala medel som tunnelbana – buss eller gångavstånd. Bör vara runt < 100 kvm-så att alla får plats.

Nummer Två : Ganska stora ytor ,där det finns utrymme för 2 duschar och toalett (manlig och kvinnlig/+ omklädningsrum) och tvättmaskin och torktumlaremöjligheter.

Nummer Tre :  Ett allrum. Där VidDinSidas gäster skall kunna sitta vid ett bord för att äta. En plats för att kunna sätta sig i en soffa och läsa en tidning eller bok, och bara få vara.
En sådan självklarhet som vi alla andra ofta har-men de äldre hemlösa saknar.

Hjälps Oss att sprida vidare detta och om någon vet, hör något – har kontakter med hyresvärdar m.m så kontakta:
jejja@vidinsida.nu
Jejja mobilnr : 0765-82 45 10 .

Tillsammans gör vi skillnad -och vi ska visa alla att det går – med kärlek, empati och massor av respekt-och lite kontakter.

!!! Sprid nu ordet- och se till att det blir ringar på vattnet !!!