Månadsgivare!

Du kan välja allternativet att bli månadsgivare. Allt sker med betalning via kontokort och säker kortbetalning via PayPal. Du kan när som helst avsluta ditt engagemang.

Lyssna på Jeanette:s historia, sänt i Sveriges Radio P3 "Verkligheten"

Månadsgivare 50 kr/mån

Månadsgivare 100 kr/mån

Månadsgivare 150 kr/mån

Månadsgivare 200 kr/mån

Månadsgivare 250 kr/mån

Månadsgivare 300 kr/mån

Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang som månadsgivare. Klicka på knappen nedan eller ring oss alternativ skicak email.

Våra underbara sponsorer

❤️Vid Din Sida❤️ – Vår historia

❤️Vid Din Sida – Stockholm ❤️  startade i oktober 2016.

 Jag satt hemma i soffan en kväll och kände att jag hade fått nog!


Jag jobbar som ordningsvakt i tunnelbanan och har sett alldeles för mycket elände och började fundera på vad jag kan göra för att förändra för våra hemlösa äldre människor.

Jag gjorde en live sändning och frågade av mina vänner som ville bidra med en liten peng. Jag ville göra inköp av skor kläder och hygienartiklar att dela ut.

Dagarna gick och pengarna strömmande in. 35000 kr på en vecka fick Vid Din Sida in.  Jag frågade min kollega Malin om hon kunde köra mig till Jula för nu skulle jag shoppa varma kläder.

 Jag visste ju var dom flesta äldre hemlösa höll till då jag träffat många i tunnelbanan och haft långa samtal med dom. Jag har alltid älskat människor, speciellt äldre … och speciellt vår bortglömda grupp människor, dom blyga, tysta, skygga äldre som man verkligen får leta upp. Det blev en organisation där namnet ❤️Vid Din Sida – Stockholm ❤️    var en självklarhet.