fbpx

Gåvoshop

Viddinsida stockholm - Profilprodukter

 

Allt överskott går till verksamheten där vi hjälper äldre hemlösa för att ge en dräglig vardag. Mat, värme, kärlek och mycket mer. Vi kommer inom kort uppdatera med fler produkter.

Vid Din Sida Julkulor - 2 pack

Julkulor i 2 pack, 7 cm i diameter

129 kr

Julkort 100 kr

10-pack enkla julkort. Motiv fotograferade av fotografen Carina Kullander.
På baksidan av varje julkort finns historia om julen skriven.

Unik skärbräda i sitt slag med gravering Vid Din Sida. Oljad massiv homogent ekträ. Måtten på skärbrädan är 38 cm till 40 cm lång och 28 till 30 cm bred. Varje skärbräda är 2,5 cm tjock.

En bricka från Originella Original är en svensk kvalitetsprodukt. De är gjorda i Småland  av skandinavisk FSC-märkt Björk. Varje bricka görs för hand. FSC visar visar dig produkter av trä som du kan köpa med gott samvete. 

VidDinSida Armband i 6 olika färger

Pärlarmband tillverkat av färgade glaspärlor, ofta kallade beads. De två
armbanden hålls samman av en metallring som är graverad “ Vid Din Sida”

Storlek på pärlor: 6 mm
One size / stretch

229 kr

VidDinSida Skinnarmband

Svart armband i skinn, graverad metallplatta med texten “Vid Din Sida”. Justerbart i tre olika längder 20-24 cm. Bredd 2,4 cm.

369 kr

Mössa & Reflexväst

Vid Din Sida arbetar för att ge hemlösa pensionärer en dräglig vardag. Överskottet från Gåvoshoppen går oavkortat till föreningens verksamhet. Det är bland annat drift av soppkök utomhus två dagar i veckan. Och Ni ger möjlighet till föreningens lokal som är  Sveriges enda fritidsgård för hemlösa pensionärer.

150 kr

Vid Din Sida - Enkla armband

Pärlarmband, enkla.

189 kr