Om oss

Vid Din Sida hjälper hemlösa och fattiga pensionärer. Vi är politiskt och religiöst oberoende.
Vid Din Sida är en ideell förening som drivs helt utan vinstintressen. Grundaren Jeanette Höglund jobbar tillsammans med en husmor på gården, ett stort gäng volontärer samt styrelsen, med att hjälpa så många som möjligt varje vecka.

Vid Din sida erbjuder soppkök, vardagsrum, trygg vila, kläder, gemenskap och kärlek. Våra intäkter går till våra äldre som behöver ett mål lagad mat, trygg vila och kanske en vän som lyssnar. 

Hur det hela började

Jag satt hemma i soffan en vanlig kväll och kände att jag hade fått nog. Jag jobbade som ordningsvakt i tunnelbanan och varje dag såg jag alldeles för mycket elände. Fler och fler hemlösa pensionärer sökte skydd i tunnelbanan och på tågen för att få tak över huvudet. Ett hårt och farligt liv där rån och överfall tillhör vardagen.

Jag tog mod till mig och gjorde en live-sändning där jag frågade mina vänner om de ville bidra med en liten peng. Mitt mål var att kunna köpa skor, kläder och hygienartiklar till de gamla. Dagarna gick och pengarna började strömma in, på en vecka samlade jag personligen ihop 35 000 kr via mina vänner på Facebook.

Ge en gåva

Skriv in ditt nummer i rutan nedan.
+46
(Skriv utan 0 eller +46)
Swisha kr

Öppna Swish

Öppna Swish och följ instruktionerna för mobilnummer .
Inväntar Betalning

Tack för din gåva!

Stäng ruta

Error

Vi vet inte vad som gått fel. Var god kontakta oss.