fbpx

Hur det hela började

Jag satt hemma i soffan en kväll och kände att jag hade fått nog!  Jag jobbar som ordningsvakt i tunnelbanan och har sett alldeles för mycket elände och började fundera på vad jag kan göra för att förändra för våra hemlösa äldre människor. Jag gjorde en live sändning och frågade av mina vänner, som ville bidra med en liten peng. Jag ville göra inköp av skor kläder och hygienartiklar att dela ut. Dagarna gick och pengarna strömmande in.

35 000 kr på en vecka fick jag personligen in via vänner från Facebook. Jag frågade min kollega Malin om hon kunde köra mig till Jula för nu skulle jag shoppa varma kläder. Jag visste ju var dom flesta äldre hemlösa höll till då jag träffat många i tunnelbanan och haft långa samtal med dom. Jag har alltid älskat människor, speciellt äldre … och speciellt vår bortglömda grupp människor, dom blyga, tysta, skygga äldre som man verkligen får leta upp. Det blev en organisation av detta där namnet ”Vid din sida Stockholm” var en självklarhet.

 

GÖR SKILLNAD – BLI MÅNADSGIVARE

Du kan välja allternativet att bli månadsgivare. Allt sker med betalning via kontokort och säker kortbetalning via PayPal. Du kan när som helst avsluta ditt engagemang.

Månadsgivare 50 kr/mån
Månadsgivare 150 kr/mån
Månadsgivare 100 kr/mån
Månadsgivare 200 kr/mån