Omg vilken dag ❤och vilket bra samtal, finansministern va väldigt fin, lyssnade och va väldigt intresserad, lyhörd och nyfiken på VidDinSida, det bästa av allt var att jag fick berätta vad våra äldres hemlösas behov är och berätta hur allt började för mig, Hon var så intresserad så nu kommer finansministern följa med mig en sen kväll och jag kommer ta med Ulf och Lasse och vi kommer göra samma runda som jag gjorde med Lasse och Ulf för ett tag sen, och ja livvakter kommer medfölja absolut men också nån från Stockholm Stad… Sa jag att Viddinsida skulle sätta avtryck och göra skillnad ?Vi är här för Att stanna ! Och jag är oerhört stolt över MIG i dag, får man säga så? Jag gör detta för våra äldre hemlösa och våra fattiga Pensionärer för att mitt hjärta klappar för dom och jag är så tacksam att dom litar på mig

Tack Nina CM von Krusenstierna för att du följde med mig och för att du är en underbar
Mentor PS tänk att jag vart hos finansministern … fniss och tänk att finansministern kommer följa mej ut ❤och en sak till,.. hon va så söt ❤faktiskt kram alla och hoppas ni är lika stolt som mig
PS hoppas mamma såg mig i dag

viddinsidastockholm-moter-finansminister-magdalena-andersson