Soppköket i Stockholm

Varm mat, nybryggt kaffe, fikabröd frukt och en smörgås. Påsen som delas ut i soppköket är generös och räcker ofta i mer än en dag. Onsdagar och söndagar kl 20.00 i Stockholm City – varje vecka, året om. På söndagar kan ni följa oss LIVE i soppköket via Facebook där Jenette filmar kvällens utdelning

Matkassar

Vi kör varje vecka ut matkassar eller skickar ut presentkort på mat till de pensionärer som behöver extra stöd för att klara sitt uppehälle. Vår matleverans kan vara helt avgörande för mottagaren.

Lägger till ett bakgrundsblock som förlängs 3000px nedåt. Syns ej i wp-admin.

Gården

Ett varmt kärleksfullt vardagsrum. Mat, fika, dusch och tvättmaskin. Vila och gemenskap.
Öppet Måndag-Fredag kl 11-18.

Varma sängar

På gården i Stockholm finns sängar för de som behöver vila på dagen. För de mest behövande ordnar vi övernattningar för återhämtning. Målet är alltid att hjälpa till med långsiktiga lösningar genom att söka stöd och ta kontakt med myndigheter i den mån vi har möjlighet.

Live-sändningar på Facebook

Jeanette sänder live från soppköket varje söndag kl 20.00 på Facebook. Genom att följa oss på sociala medier ser ni vilken nytta er hjälp gör. Gilla och följ Vid Din Sida på Facebook och Instagram. Dela våra inlägg för att hjälpa oss att sprida kärlek.

Ge en gåva

Skriv in ditt nummer i rutan nedan.
+46
(Skriv utan 0 eller +46)
Swisha kr

Öppna Swish

Öppna Swish och följ instruktionerna för mobilnummer .
Inväntar Betalning

Tack för din gåva!

Stäng ruta

Error

Vi vet inte vad som gått fel. Var god kontakta oss.