Sponsring & Partners

Tack för att ni gör det möjligt

Utan er hjälp kan vi inte hjälpa våra hemlösa och fattiga pensionärer. Ni bidrar med mat, kläder, värme och vila för så många som verkligen behöver ett ljus i en mörk tillvaro. Våra soppkök är den enda lagade maten under veckan för många. Vår gård ger trygg vila och gemenskap i en vardag fylld av rädsla, värkande leder och ensamhet. Tillsammans gör vi skillnad på riktigt.

Guldsponsorer 2024

Ett varmt tack till våra guldsponsorer som skänker 30 000 SEK och uppåt. Era gåvor gör det möjligt för oss att alltid hålla det vi lovar. Att varje onsdag och söndag finnas på gatan hos de hungriga med våra soppkök. Ett soppkök med lagad mat, bröd, kaffe och fikabröd kostar idag ca 15 000 SEK. Alla som jobbar i soppköken är volontärer. Och vi har sedan starten inte missat en enda dag.
Tack vare ert värdefulla bidrag!
Vid frågor kontakta: riccard@viddinsida.nu

Välj vilken typ av partner ni vill visa i sidomenyn till höger. Partners laddar ni upp under VDS Konfig > Partners.

Samarbetspartners

Våra partners är guld värda. Tack till er alla. För att ni alltid finns och stöttar oss.  Med pålitliga leveranser, vällagad mat och förnödenheter som kommer till stor hjälp och nytta. Tack för ett fint och viktigt samarbete på många sätt. Vi hoppas vi är partners under många år framåt. För vi och våra pensionärer behöver er.

Välj vilken typ av partner ni vill visa i sidomenyn till höger. Partners laddar ni upp under VDS Konfig > Partners.

Ge en gåva

Skriv in ditt nummer i rutan nedan.
+46
(Skriv utan 0 eller +46)
Swisha kr

Öppna Swish

Öppna Swish och följ instruktionerna för mobilnummer .
Inväntar Betalning

Tack för din gåva!

Stäng ruta

Error

Vi vet inte vad som gått fel. Var god kontakta oss.